NederlandValuta:
Home >>  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren

Overdracht

Wij leveren wereldwijd met DHL en alle bestellingen binnen 2-3 dagen na betaling. Het duurt ongeveer 3-5 dagen aankomen, zonder publiek. Overal in de wereld, zal het tracking-nummer na de bestelling wordt geleverd, indien niet binnen twee dagen na ontvangst van de tracking-nummer, neem dan contact met ons op.

annuleringen

Om de bestelling te annuleren is verschillende grootte immediately.Majority binnen 2-3 dagen na de datum van levering van de bestelling en de geleverde bestellingen kunnen niet worden geannuleerd.

resultaat

Om een ​​item terug te keren, betaalt u ons een e-mail en laat ons weten de reden. Dan zijn er andere aanwijzingen. De producten moeten binnen 8 dagen worden geretourneerd (nieuw en bevatten alle originele verpakking en labels) zijn terug na de datum van ontvangst. Alle verzendkosten voor de geretourneerde producten voor de consument.

saldo

Om het product te veranderen, betaalt u ons een e-mail en laat ons weten de reden. Dan zijn er andere aanwijzingen. Goederen kunnen (nieuw en in originele staat met alle verpakkingen en etiketten) kunnen worden vervangen binnen acht dagen na de datum van ontvangst. Als een item wordt teruggestuurd voor vervanging, zorg ervoor dat uw naam, adres, telefoonnummer en de instructies duidelijk zijn aangegeven. Alle uitwisseling van goederen vallen onder de verantwoordelijkheid als het gaat om de consument Versandkostenmit.

Als u vragen heeft over dit beleid, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Copyright © 2018 www.tealeafscoffeebeans.nl. Powered by Adidas Originals